- federaciocunicultors-
- febrer 13, 2014
1 conill
1 cabeça d’alls
Carn de Nyora
1 gotet de brandi
1 got de vi blanc
vinagre de Xerès
Oli d’oliva verge extra
Sal
Pebre
1 bitxo caiena
Julivert picat
Orenga
Romaní
Comí
Elaboració:
Neteja el conill, trosseja, salpebra i fregeix-lo en una tartera amb un raig d’oli no molt calent i unes fulletes de romaní. Afegeix el bitxo caiena un pessic de comí i dos grans d’all partits en dos. Retira la carn a un plat.
Dora a la mateixa tartera la resta dels alls ben picats amb un rajolí d’oli i incorpora de nou la carn. Aboca el brandi i flameja. Mulla amb el vi blanc i condimenta amb sal i una mica de comí. Tapa i cuina el conjunt durant 20 minuts. (afegeix una mica d’aigua si cal).
Una recepta gentilesa de receptesmaica.cat
Leave a Comment