- federaciocunicultors-
- març 18, 2014
- Durant el mes de febrer hi hauran publicacions de receptes de cuina, en les edicions de les revistes: Saber vivir, Cocina Fàcil, Mia Cocina i en la contraportada de la revista Pronto.
- En el programa de Televisió Española “Cocina de Sergio” s’ha realitzat le recepta de conill Conejo Comino: http://www.rtve.es/television/20140130/conejo-comino/865860.shtml#kmnts
- El programa de “Herrera en la Onda”, en la secció gastronomia es va parlar del la carn de conill. Els radiooients poden enviar receptes de carn de conill a l’adreça següent: herreraenlaonda@ondacero.es
Des de l’empresa Sprin s’enviarà en representació de la Interfrofessional varies de les nostres receptes i propietats nutricionals.
- Aquest dimarts dia 18, en el programa España Directo en la secció de gastronomia, han elaborat un plat típic de Tenerife: “Conejo en Salmorejo”http://www.rtve.es/television/20140212/conejo-salmorejo/877521
Post Tagged with Cocina de Sergio, Cocina Fàcil, Herrera en la Onda, Mia Cocina, Saber vivir, Televisió Española