Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017

Conill com cal


  • És engreixat mitjançant una alimentació vegetal, lliure de transgènics i medicaments, amb tal d’obtenir una carn blanca d’excel·lent qualitat amb el gust més tradicional i tan enyorat de la cuina dels nostres avis.

    Criat a Baldomar, en un entorn rural ubicat al costat del riu Boix, a la Noguera, s’aconsegueix una carn tendra, d’intens sabor i aroma, amb un clar respecte per la natura i la salut.

    La carn de conill és una carn altament saludable, rica en proteïnes i baixa en greixos i colesterol, molt recomanable per a nens, adults i avis. Aporta una considerable quantia de minerals com el ferro, el zinc o el magnesi, així com grans dosis de vitamines del grup B, com la B12 o la B3, tant importants per l’assimilació dels aliments.

    http://www.conillcomcal.com/index.php

    Print Friendly, PDF & Email

    Deixa un comentari

    L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada