Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017

Manifest per la Democràcia i la Llibertat

 •  

  Les entitats agràries sotasignants, compromeses amb què el poble català pugui exercir amb plenitud els seus drets. Catalunya és nació, i tota nació té dret a decidir el seu futur polític.

  MANIFESTEM

  Defensem que els catalans han de poder exercir el dret a decidir el seu futur com a poble. Arran de la convocatòria a la ciutadania catalana a prendre una decisió de gran transcendència per al futur del país i la campanya del referèndum de l’1 d’octubre, constatem una violació de drets civils a Catalunya, amb l’actuació desproporcionada del Govern de l’Estat i de la justícia.

  Lamentem aquests fets, atès que entenem que suposen un atac a les llibertats d’ideologia, d’expressió,de reunió, d’informació, de correspondència i de privacitat, la judicialització del debat polític a Catalunya, l’erosió de la separació de poders, la limitació a la llibertat d’expressió dels càrrecs electes i, finalment, la intervenció de les finances catalanes que posen en risc les polítiques agràries i rurals del país.

  Per tot això i d’acord amb el nostre compromís amb les llibertats democràtiques i nacionals de Catalunya, exigim l’immediat restabliment dels drets fonamentals i les llibertats conculcades, així com el restabliment de l’autonomia financera de la Generalitat de Catalunya.  Remarquem que les llibertats d’expressió, de reunió i d’informació són drets bàsics sobre els quals se sustenten organitzacions democràtiques com les nostres, i que atacats en qualsevol àmbit afecten tota la societat.

  Impulsores:

  Unió de Pagesos de Catalunya

  Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya (JARC)

  Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC)

  Adherides:

  -Consell Regulador de la Denominació d’Origen Protegida Siurana

  -ASOPROVAC CATALUNYA

  -FACC (Federació d’Associacions de cunicultors de Catalunya)

  -PORCAT (Associació catalana de productors de porcí)

  -ASSOCIACIÓ DE VITICULTORS DEL PENEDÈS

  Print Friendly, PDF & Email