- federaciocunicultors-
- abril 29, 2014
març 20, 2014Agenda
19,20 i 21 de març de 2014
L’empresa SPRIM i SEDCA organitzen les “Jornadas Nacionales de Nutrición Práctica y el Congreso Internacional de Nutrición, Alimentación y Dietética"
Aquest any INTERCUN participarà en el Congrés patrocinant els àpats dels ponents, el pròxim dia 20 de març, a la Facultat de Medicina de la Universitat Complutense de Madrid.
Més de 50 parlants, incloent-hi figures importants en el camp de la nutrició i també de les diferents especialitats mèdiques, podreu degustar les següents receptes amb carn de granja de conill:
Brocheta de conejo con verduras
Ensalada de conejo escabechad
Caldereta de conejo con tomate confitado
Es una oportunitat per continuar amb el projecte de recepta de carn de conill pel professional de la salut. La Dr. Nieves Palacios, investigador principal de l'estudi sobre els atletes d'alt rendiment, assistirà a l’àpat en el qual cada assistent rebrà un exemplar de la guia científica i gastronòmica de la carn de conill de granja.