- federaciocunicultors-
- maig 27, 2014
maig 31, 2014 – juny 1, 2014Agenda
64 FIRA DE L’ASCENSIÓ JORNADA DE CUNICULTURA
PROGRAMA: Dins de la 64a Fira i Festes de l’Ascensió i en la XXVIII Jornades Agropecuàries el Vallès, l’oficina comarcal del DAAM al Vallès Oriental i l’Associació de cunicultors del Vallès-Maresme organitzen una jornada sobre cunicultura que estarà centrada en la divulgació del valor nutricional i gastronòmic de la carn de conill. Els nous estils
de vida han fomentat l’allunyament de determinats hàbits de l’alimentació saludable que durant anys han format part de la tradicional dieta mediterrània i que han demostrat múltiples beneficis. La carn de conillés un aliment adequat per incloure en una dieta sana i equilibrada i és protagonista de molts plats de la cuina tradicional catalana .Es farà una ponència centrada en el valor nutricional i gastronòmic de la carn, intercalada amb l’elaboració de diverses receptes que es podrán degustar durant la jornada.
visualitzar/descarregar: Fira Ascenció14_cunicultura