Jornada tècnica GRANOLLERS, dissabte 31 de maig del 2014

64 Fira de l’Ascensió Jornada de cunicultura

PROGRAMA: Dins de la 64a Fira i Festes de l’Ascensió i en la XXVIII Jornades Agropecuàries el Vallès, l’oficina comarcal del DAAM al Vallès Oriental i l’Associació de cunicultors del Vallès-Maresme organitzen una jornada sobre cunicultura que estarà centrada en la divulgació del valor nutricional i gastronòmic de la carn de conill. Els nous estils de vida han fomentat l’allunyament de determinats hàbits de l’alimentació saludable que durant anys han format part de la tradicional dieta mediterrània i que han demostrat múltiples beneficis. La carn de conillés un aliment adequat per incloure en una dieta sana i equilibrada i és protagonista de molts plats de la cuina tradicional catalana .Es farà una ponència centrada en el valor nutricional i gastronòmic de la carn, intercalada amb l’elaboració de diverses receptes que es podrán degustar durant la jornada.

visualitzar/descarregar: Fira Ascenció14_cunicultura 

Fira de l'Ascenció

Print Friendly, PDF & Email