- federaciocunicultors-
- juliol 15, 2014
ARRÒS AMB CONILL
Ingredients per a quatre persones:
1 conill.
400g d’arròs.
1 ceba.
4 grans d’all.
2 tomàquets madurs.
Carn de nyora.
Safrà.
Oli d’oliva verge.
Elaboració:
Trossegeu el conill i en una paella amb oli daureu-lo, mentre tan talleu la ceba ben petita, ralleu el tomàquets. Retireu el conill de la paella, afegiu-li la ceba i feu un tall als alls, afegiu-los amb la pell, sofregi, quant la ceba sigui rossa afegiu-li el tomàquet ratllat, saleu (poseu una culleradeta de sucre si es àcid), quant estigui sofregit afegir una culleradeta de carn de nyora, remeneu, poseu l’arròs i sofregiu una mica, seguidament afegiu l’aigua. Poseu a punt de sal, afegiu el pebre i el safrà que prèviament haureu torrat, seguidament afegiu-hi el conill, deixeu coure durant vint minuts i amb un repòs de cinc minuts fora del foc amb la paella tapada.
Recepta gentilesa de receptesmaica.cat