Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017

Serveis Sanitaris

 • SERVEI DE VETERINARI PEL NOSTRE SECTOR 

  Som una Entitat que actua sense ànim de lucre, que compta amb una agrupació de nou associacions repartides per a tota Catalunya, per garantir al sector una millora mitjançant el reconeixement acreditatiu per part del DAAM.

  Entitat d’assessorament agrari de Catalunya: és un servei d’assistència tècnica i empresarial a les empreses agràries catalanes. L’assessorament s’estructura al voltant de tres pilars: la millora de la competitivitat, la seguretat laboral i la condicionalitat, amb la finalitat d’ajudar a les explotacions agràries a ajustar-se a les exigències d’una agricultura moderna i de qualitat. Agrupació de defensa sanitària (ADSR-FACC): és una Federació constituïda per ramaders per a la millora del nivell sanitari-zootècnic mitjançant programes de profilaxi, lluita contra malalties i millora de les condicions higièniques. La normativa vigent reguladora de les seves funcions és el Real Decret 842/2011.

  Aquestes visites són adreçades exclusivament als cunicultors que estant integrats a la nostra Federació, els quals gaudeixen d’una quantitat de visites anuals repartides segon el quadres següent:

  Descarregar: SERVEI DE VETERINARI I LES SEVES TARIFES

   

  Print Friendly, PDF & Email
  Post Tagged with