Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017

Conveni signat entre el DARP, l’ICF i Avalis

 • Conveni signat entre el DARP, l’ICF i Avalis

  Què necessites?

  ArbreClicar foto  

  Els informem que recentment s’ha formalitzat el Conveni signat entre el DARP, l’ICF i Avalis (entitat de garantia recíproca) que té per objecte facilitar el finançament a petites i mitjanes empreses (PIMES) i autònoms dels sectors agrari, ramader, pesquer, forestal i agroalimentari.

  Aquest finançament s’instrumenta mitjançant un préstec de l’ICF i l’aval solidari a través d’AVALIS. El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació contribueix amb una aportació a AVALIS que cobreix el 3% de la mutualitat. No obstant això, també es podran formalitzar operacions de préstecs amb altres entitats financeres que es puguin adherir al mateix conveni. En aquest moments ja s’han adherit al mateix tres entitats (Banco de Santander, Banco Popular i Bantierra).

  Aquest conveni substitueix el signat el 22 de maig de 2014, per bé que té bàsicament les mateixes clàusules que aquell, amb la novetat de la possible adhesió de les entitats financeres privades al conveni.

  Esperem que aquesta pugui ser una nova via de finançament per al conjunt del sector agrari, ramader, pesquer, forestal i agroalimentari, i per tant els preguem que en facin la corresponent difusió entre els seus associats.

  Podeu consultar les condicions d’aquest producte a la pàgina web de l’Institut Català de Finances  www.icf.cat

  Print Friendly, PDF & Email

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

  Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.