Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017

Venda de proximitat

 • Conill Català

    Conill de les Serretes Logo  

  Conill com cal

  És engreixat mitjançant una alimentació vegetal, lliure de transgènics i medicaments, amb d’obtenir una carn blanca d’excel·lent qualitat amb el gust més tradicional i tan enyorat de la cuina dels nostres avis. Criat a Baldomar, en un entorn rural ubicat al costat del riu Boix, a la Noguera, s’aconsegueix una carn tendra, d’intens sabor i aroma, amb un clar respecte per la natura i la salut.

  La carn de conill és una carn altament saludable, rica en proteïnes i baixa en greixos i colesterol, molt recomanable per a nens, adults i avis. Aporta una considerable quantia de minerals com el ferro, el zinc o el magnesi, així com grans dosis de vitamines del grup B, com la B12 o la B3, tant importants per l’assimilació dels aliments.

  Cuixes farcidesFuet de conillLlonganissa de conill

  http://www.conillcomcal.com/index.php

  Conill de les Serretes

  És una empresa familiar que es dedica a la cria del conill des de fa més de 30 anys                      

  Conill de les Serretes Logo

  Les nostres explotacions estan reformades i adaptades a la cria moderna del conill, amb sales refrigerades per poder suportar la calor dels estius i amb canons de calor per caldejar els freds de l’hivern. Sempre hem estat pendents de les últimes novetats que surten al sector, per això, ja fa temps que treballem amb inseminació i control per ordenador de les bandes (lots), intentant sempre que la sanitat i el benestar animal sigui la nostra prioritat. En aquest sentit, es fan buits sanitaris periòdicament i vigilem molt que la densitat dels animals a les sales d’engreixos sigui baixa.

  La capacitat total de les granges és de 1.100 conilles. Actualment, hem posat en marxa ara una línia nova dedicada a la venda directa o de proximitat amb producte fresc i de qualitat, a botigues, restauració i consumidors, repartint el nostre producte directament i amb totes les garanties sanitàries. 

  http://conilldelesserretes.cat/

  Conill de les Serretes

  Conill del Priorat

                              

  Conill del Priorat, el sabor casolà fet al buit

  Conill del Priorat us ofereix un producte nou i de qualitat:   el conill de granja pròpia envasat al buit. Cuinat al forn a   baixes temperatures i humitat, i posteriorment pasteuritzat, és el primer conill envasat al buit que es comerialitza al territori. L’envasat al buit permet una molt llarga durada i   que es mantingui el sabor tal com el primer dia de ser cuinat. Es conserva durant 40 dies. Només cal obrir-lo i escalfar-lo al microones durant tres o quatre minuts.

  Per a qui no sàpiga fer una cassola de conill, per als qui tenen pressa però volen un producte que sembla acabat de fer, per als qui valores els productes quilòmetre zero, disposem de fins a quatre varietats de conill.

  https://www.conill-del-priorat.es

  Print Friendly, PDF & Email