- federaciocunicultors-
- juny 30, 2017
Conill Català
![]() |
![]() |
![]() |
Conill com cal
És engreixat mitjançant una alimentació vegetal, lliure de transgènics i medicaments, amb d’obtenir una carn blanca d’excel·lent qualitat amb el gust més tradicional i tan enyorat de la cuina dels nostres avis. Criat a Baldomar, en un entorn rural ubicat al costat del riu Boix, a la Noguera, s’aconsegueix una carn tendra, d’intens sabor i aroma, amb un clar respecte per la natura i la salut. La carn de conill és una carn altament saludable, rica en proteïnes i baixa en greixos i colesterol, molt recomanable per a nens, adults i avis. Aporta una considerable quantia de minerals com el ferro, el zinc o el magnesi, així com grans dosis de vitamines del grup B, com la B12 o la B3, tant importants per l’assimilació dels aliments. |
Conill del PrioratConill del Priorat, el sabor casolà fet al buit Conill del Priorat us ofereix un producte nou i de qualitat: el conill de granja pròpia envasat al buit. Cuinat al forn a baixes temperatures i humitat, i posteriorment pasteuritzat, és el primer conill envasat al buit que es comerialitza al territori. L’envasat al buit permet una molt llarga durada i que es mantingui el sabor tal com el primer dia de ser cuinat. Es conserva durant 40 dies. Només cal obrir-lo i escalfar-lo al microones durant tres o quatre minuts. Per a qui no sàpiga fer una cassola de conill, per als qui tenen pressa però volen un producte que sembla acabat de fer, per als qui valores els productes quilòmetre zero, disposem de fins a quatre varietats de conill.
|