XVIII Jornadas Nacionales de Nutrición Práctica y IX Congreso Internacional

XVIII JORNADAS DE NUTRICIÓN PRÁTICA 

19,20 i 21 de març de 2014

L’empresa SPRIM i  SEDCA organitzen  les “Jornadas Nacionales de Nutrición Práctica y el Congreso Internacional de Nutrición, Alimentación y Dietética” 

Aquest any INTERCUN participarà en el Congrés patrocinant els àpats dels ponents, el pròxim dia 20 de març, a la Facultat de Medicina de la Universitat Complutense de Madrid.

Més de 50 parlants, incloent-hi figures importants en el camp de la nutrició i també de les diferents especialitats mèdiques, podreu degustar les següents receptes amb carn de granja de conill:

  • Brocheta de conejo con verduras
  • Ensalada de conejo escabechad
  • Caldereta de conejo con tomate confitado

Es una oportunitat per continuar amb el projecte de recepta de carn de conill pel professional de la salut. La Dra. Nieves Palacios, investigador principal de l’estudi sobre els atletes d’alt rendiment, assistirà a l’àpat en el qual cada assistent rebrà un exemplar de la guia científica i gastronòmica de la carn de conill de granja.

Podeu descarregar el programa: Programa-Científico-Congreso-Nutrición-2014_marzo 

Print Friendly, PDF & Email