- federaciocunicultors-
- abril 14, 2015
Curs de cunicultura ecològica
Catalunya produeix quasi el 30% del conill convencional de l’Estat espanyol i, alhora, aquest produeix el 35% de la producció mundial de conill. Però així com altres sectors ramaders s’han atrevit amb la producció ecològica, sobretot els remugants i equins, però també porcs, pollastres i gallines de posta, en canvi actualment només hi ha un productor de conills ecològics inscrit al CCPAE. Està clar que la cunicultura ecològica és un gran repte i que tenim algunes dificultats a vèncer: diferències de normatives entre Catalunya i l’Estat espanyol, el control dels còlics en l’engreix, l’aportació suficient de farratge, el pes al sacrifici que supera el pes del conill convencional, entre d’altres qüestions. Tot i aquests handicaps, el mercat demana el producte, i el sector ecològic pot afrontar amb èxit aquest nou repte.
Per veure el programa clicar la foto |
En cas d’inscriure-us, prego que us poseu en contacte durant aquesta setmana per correu electrònic, personalment o bé al telèfon 93 874 90 60. |