- federaciocunicultors-
- setembre 22, 2013
Ingredients per a 4 persones:
1 conill
1 ceba
3 dents d’all
100 gr. de xocolata
farina
1 l. de vi negre
oli d’oliva verge extra
sal
15-20 grans de pebre negre
1 fulla de llorer
farigola
romaní
Elaboració:
Trosseja el conill, sala i posa’l en un bol gran junt amb el llorer, farigola i romaní. Pica els alls i la ceba i incorpora-ho al bol. Per ultim, afegeix els grans de pebre, cobreix amb el vi negre i deixa marinar durant 10-12 hores al frigorífic. Escorre els trossos de carn (reserva la marinada), passa per farina i fregeix en una paella amb oli. Col·loca en una olla ràpida la carn daurada i agrega la marinada. Posa-ho a punt de sal, tanca la tapa (posa el 2) i deixa que es cuini 8-10 minuts. Passat aquest temps, afegeix a l’olla la xocolata ratllada. Deixa que es cuini a foc suau uns altres 5 minuts.
Retira els trossos de conill i tritura la salsa. Serveix el conill en una font i salseja-ho. Decorar el plat amb una branqueta de romaní.
Recepta gentilesa de: receptesmaica.cat