Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017

Conill amb Salsa de Xocolata

  • conillambxocolata

    Ingredients per a 4 persones:

    1 conill

    1 ceba

    3 dents d’all

    100 gr. de xocolata

    farina

    1 l. de vi negre

    oli d’oliva verge extra

    sal

    15-20 grans de pebre negre

    1 fulla de llorer

    farigola

    romaní

    Elaboració:

    Trosseja el conill, sala i posa’l en un bol gran junt amb el llorer, farigola i romaní. Pica els alls i la ceba i incorpora-ho al bol. Per ultim, afegeix els grans de pebre, cobreix amb el vi negre i deixa marinar durant 10-12 hores al frigorífic. Escorre els trossos de carn (reserva la marinada), passa per farina i fregeix en una paella amb oli. Col·loca en una olla ràpida la carn daurada i agrega la marinada. Posa-ho a punt de sal, tanca la tapa (posa el 2) i deixa que es cuini 8-10 minuts. Passat aquest temps, afegeix a l’olla la xocolata ratllada. Deixa que es cuini a foc suau uns altres 5 minuts.

    Retira els trossos de conill i tritura la salsa. Serveix el conill en una font i salseja-ho. Decorar el plat amb una branqueta de romaní.

    Recepta gentilesa de: receptesmaica.cat

    Print Friendly, PDF & Email

    Deixa un comentari

    L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.