Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017

Conill amb alls (al ajillo)

  • Conill- BRIngredients per a 4 persones

    1 conill

    1 cabeça d’alls

    Carn de Nyora

    1 gotet de brandi

    1 got de vi blanc

    vinagre de Xerès

    Oli d’oliva verge extra

    Sal

    Pebre

    1 bitxo caiena

    Julivert picat

    Orenga

    Romaní

    Comí

    Elaboració:

    Neteja el conill, trosseja, salpebra i fregeix-lo en una tartera amb un raig d’oli no molt calent i unes fulletes de romaní. Afegeix el bitxo caiena un pessic de comí i dos grans d’all partits en dos. Retira la carn a un plat.

    Dora a la mateixa tartera la resta dels alls ben picats amb un rajolí d’oli i incorpora de nou la carn. Aboca el brandi i flameja. Mulla amb el vi blanc i condimenta amb sal i una mica de comí. Tapa i cuina el conjunt durant 20 minuts. (afegeix una mica d’aigua si cal).

    Una recepta gentilesa de receptesmaica.cat

    Print Friendly, PDF & Email

    Deixa un comentari

    L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.