Conill amb alls (al ajillo)

Conill- BRIngredients per a 4 persones

1 conill

1 cabeça d’alls

Carn de Nyora

1 gotet de brandi

1 got de vi blanc

vinagre de Xerès

Oli d’oliva verge extra

Sal

Pebre

1 bitxo caiena

Julivert picat

Orenga

Romaní

Comí

Elaboració:

Neteja el conill, trosseja, salpebra i fregeix-lo en una tartera amb un raig d’oli no molt calent i unes fulletes de romaní. Afegeix el bitxo caiena un pessic de comí i dos grans d’all partits en dos. Retira la carn a un plat.

Dora a la mateixa tartera la resta dels alls ben picats amb un rajolí d’oli i incorpora de nou la carn. Aboca el brandi i flameja. Mulla amb el vi blanc i condimenta amb sal i una mica de comí. Tapa i cuina el conjunt durant 20 minuts. (afegeix una mica d’aigua si cal).

Una recepta gentilesa de receptesmaica.cat

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *