Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017

Arròs amb Conill

  • ARRÒS AMB CONILL

    ArrosConill-BR

    Ingredients per a quatre persones:

    1 conill.

    400g d’arròs.

    1 ceba.

    4 grans d’all.

    2 tomàquets madurs.

    Carn de nyora.

    Safrà.

    Oli d’oliva verge.

    Elaboració:

    Trossegeu el conill i en una paella amb oli daureu-lo, mentre tan talleu la ceba ben petita, ralleu el tomàquets. Retireu el conill de la paella, afegiu-li la ceba i feu un tall als alls, afegiu-los amb la pell, sofregi, quant la ceba sigui rossa afegiu-li el tomàquet ratllat, saleu (poseu una culleradeta de sucre si es àcid), quant estigui sofregit afegir una culleradeta de carn de nyora, remeneu, poseu l’arròs i sofregiu una mica, seguidament afegiu l’aigua. Poseu a punt de sal, afegiu el pebre i el safrà que prèviament haureu torrat, seguidament afegiu-hi el conill, deixeu coure durant vint minuts i amb un repòs de cinc minuts fora del foc amb la paella tapada.

    Recepta gentilesa de receptesmaica.cat

    Print Friendly, PDF & Email
    Post Tagged with

    Deixa un comentari

    L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.