Arròs amb Conill

ARRÒS AMB CONILL

ArrosConill-BR

Ingredients per a quatre persones:

1 conill.

400g d’arròs.

1 ceba.

4 grans d’all.

2 tomàquets madurs.

Carn de nyora.

Safrà.

Oli d’oliva verge.

Elaboració:

Trossegeu el conill i en una paella amb oli daureu-lo, mentre tan talleu la ceba ben petita, ralleu el tomàquets. Retireu el conill de la paella, afegiu-li la ceba i feu un tall als alls, afegiu-los amb la pell, sofregi, quant la ceba sigui rossa afegiu-li el tomàquet ratllat, saleu (poseu una culleradeta de sucre si es àcid), quant estigui sofregit afegir una culleradeta de carn de nyora, remeneu, poseu l’arròs i sofregiu una mica, seguidament afegiu l’aigua. Poseu a punt de sal, afegiu el pebre i el safrà que prèviament haureu torrat, seguidament afegiu-hi el conill, deixeu coure durant vint minuts i amb un repòs de cinc minuts fora del foc amb la paella tapada.

Recepta gentilesa de receptesmaica.cat

Print Friendly, PDF & Email
Post Tagged with  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *